Gastenboek

Laat een berichtje achter!

Reactieformulier
Maarten Verbeek | 16-04-2019 16:19

Goede middag, ik ben bezig met mijn -hele- oude foto's te digitaliseren. Nu heb ik een foto gevonden van de slotavond van de avondvierdaagse 1966. Deze slotavond eindigde volgens mij in stadion Galgenwaard. Wie kan mij de exacte datum nog melden?

Ruben Boeren, OBS De Kleine Dichter | 01-06-2018 08:49

Van harte gefeliciteerd met 75 jaar avondvierdaagse in Utrecht! De kinderen en ouders van OBS De Kleine Dichter hebben weer volop genoten van dit prachtige evenement. Dank voor de goede organisatie.

Jeroen | 30-05-2017 08:20

Goed gisteravond de eerste route.
Wie kan me uitleggen waarom de 5 km in werkelijkheid 7.5km was?
Dat is toch net iets teveel van het goede voor de 6 jarigen.
Het is niet mijn bedoeling dat de kinderen uitgeput t bed induiken.
Het zou leuker zijn als er nog energie over is om na te genieten, te kletsen en trots te zijn.
Wat vinden jullie (organisatie)?

tlinschoten | 22-05-2017 15:03

Is het mogelijk om de parkoersen in te tekenen op een kaartje en deze te plaatsen op deze website? De omschrijving is soms te summier, zeker als het gaat om de onverharde paden zonder naam. Met de huidige beschrijving is het gokken waar we het beste kunnen gaan staan om de kinderen onderweg iets te drinken aan te kunnen bieden.

Omdat de routes ieder jaar hetzelfde zijn is het slechts een eenmalige inspanning en ik denk dat het voor veel mensen een stuk duidelijker is dan een beschrijving.

Secretariaat a4D Utrecht | 03-06-2016 20:06

Hallo Claudia,
Wij hebben artikelen naar de kranten gestuurd maar helaas zijn ze niet geplaatst.
Maar u kunt de datum voor volgend jaar vast in u agenda zetten
maandag 29 mei t/m donderdag 1 juni 2017

Met vriendelijke groet,
Marian Kikkert
secretariaat A4d Utrecht

claudia | 03-06-2016 17:04

hallo zoals elk jaar vinden wij het leuk om op ons balkon te staan als de vierdaagse langskomt bij ons in de straat. nu is het dat de school van mijn kinderen er niet aan mee doet , dus mijn vraag is eigenlijk kan het van te voren aangekondigt worden in de krant die op woensdag rondgebracht word zodat mijn dochter die dolgraag mee wil doen zich kan inschrijven. het is voor ons namelijk nooit duidelijk wanneer deze nou echt gelopen word elk jaar .
mvg claudia

Oma Corry | 02-06-2016 22:17

Wij zijn met plezier naar de avondvierdaagse gekomen om onze kleinzoon te zien met de laatste avond! Maar zijn geschrokken van de slechte regeling om de kinderen en al die pratende ouders die NIET op de kleine kinderen letten die het fietspad moeten oversteken bij het verlaten van het sportveld. Gevaarlijke situatie want er zijn steeds fietsers en brommers die er tussen door willen en geen ruimte krijgen en waarbij AL die (begeleidende) ouders niet opletten!
Hopelijk wordt dit een punt van extra aandacht ...ter voorkoming van evt. Ongelukken en onze ergernis!
Oma Corry

Ria de Peuter | 01-06-2016 21:28

Het was weer een prima dag om te wandelen vandaag. Net als vorig jaar heb ik wel het idee dat de 10 km korter is dan jullie eigenlijk met het parkoers voor ogen hebben. We lopen namelijk niet de Vossegatsdijk en Rijnsoever, maar lopen eigenlijk rechtstreeks vanaf het viaduct bij de a27 naar het pannenkoekenhuis. Is het een idee om de route iets duidelijker te omschrijven? Juist de onverharde Vossegatsdijk is namelijk jammer om links te laten liggen.
Groet, Ria

rvansoest | 31-05-2016 11:45

Dinsdag 31 5 2016 gaan we beginnen met de avondvierdaagse alleen dit jaar is het een drie daagse omdat moedernatuur het nodig vond om de eerste dag ons met regen en bliksem onweer te verrassen daar dat de veiligheid voor de organisatie voorop staat is de eerste dag niet door gegaan niet alleen in Utrecht maar in de hele provincie is het afgelast dus vanavond weer gezellig met ze alle wandelen en allemaal veel succes houd het veilig volg de regels en KIJK UIT allemaal SUCCES R van soest algemeen leiderkoningsweg

mitchel | 30-05-2016 16:03

nu is het een avonddriedaagse omdat het is afgelast

1   |   2      »      
Reactieformulier

Reactieformulier